Jobb, mint tintával papírra vetni. ;-)

Minden férfi disznó

2009/07/02. - írta: kekecke

Na, ismét kedvenc párosom történéséről kell írnom.

Úgy tűnt, hogy klasszul összecsiszolódtak. Voltak persze súrlódások (ezért is csiszolódnak...:-)), de egyre jobban oldották meg a gondokat, vitákat. A férfi többszöri - igen kedves! - kérésre a nő végül odaköltözött hozzá.

 Meglepő dolgokat tapasztalt magán: a korábban - valljuk be - trehány nő minden nap mosogat, este nem fekszik le úgy, hogy mosatlan lenne a mosogatóban. Magától meglátja a takarítani valót, és még a kertben is tevékenykedik. Komoly jellemfejlődésről tett tanúbizonyságot.

Ahogy a párja is. Makacs, öntörvényű - időnkét a "bunkó" jelzőt is rá lehet húzni! - emberként képes már felismerni, ha hibázik, és a maga módján kedvesen helyrehozni a dolgokat. Szóval, úgy tűnt,  működik a dolog, az ellenvélemények ellenére is.

Aztán történt valami: a férfi mobilja megcsörrent. Felvette, gyanakodva, mert szám nélkül hívták. A beszélgetés elején még ott állt a kedvese mellett, aki neki főzött éppen vacsorát. Majd néhány pillanat múlva (ahogy rájött, hogy kivel beszél) elhangzott a bűvös, rémisztő mondat: "nem vagyok egyedül".

A nő itt kezdte el hegyezni a fülét. De sajnos hiába, mert a férfi elegánsan kisétált a házból az udvarra. Még hallatszott, ahogy a nagyképű férfiak módján "kokettált" a hívóval. Nem volt nehéz kitalálni gondolom, hogy nőnemű volt az.

A párja tovább kavargatta a levest, és alig várta, hogy bejöjjön az ember. Aki kisvártatva be is jött, és valami elképesztő blőd szöveggel próbált terelni (valami gond volt a kutyájukkal). A nő nem hagyta magát, és kerek-perec rákérdezett, hogy mi volt ez a "nem vagyok egyedül" duma.

És persze, hogy kiderült, hogy egy volt barátnő érdeklődik emberünk után. Az asszony kikészült, már átélte ezt a helyzetet szinte ugyanígy. Mielőtt még efektíve megcsalták volna ki is rúgta az akkori delikvenst. De az érzés, a vészjelzés ugyanaz volt. És most már nem finomkodott, mint annak idején.

Igen, jelenetet rendezett. Jogosan, szerintem. A pasi eleinte férfimód terelt, hisztizett, hogy minek ezt felfújni, de aztán gyorsan elhallgatott. Azt hiszem rájöhetett, hogy mekkora paraszt volt. De meg sem próbált a nő érzésein enyhíteni.

A fájdalmas érzés és a megvilágosodás ekkor jött. A korábbi - sok-sok évvel ezelőtti jómadár - egy tanult, jól képzett állatorvos volt. A mostani meg egy parasztember. És mind a kettő egyforma: csaló. Úgy tűnik, ez genetikailag kódolt a férfiakban...

Nem tudok tanácsot adni. Ha van valaki, aki olvassa, megkérem, mondja el a véleményét. Hátha a nézőpontok ütköztetése hoz valami hasznosat...

Ja, nincs bizonyíték a megcsalásra. De az a tény, hogy a férfiember nem vallotta be, hogy nem él egyedül, mi több: van valakije, arra enged következteni, hogy van miért aggódni...

 

Címkék: ezmegaz
11 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szepkiselet.blog.hu/api/trackback/id/tr381221495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

krj 2009.08.13. 08:03:34

szanalmaskis.blog.hu, frankón mondom.

Almatlan Jozsi 2009.08.13. 16:37:54

Es amikor a no csal meg? :-)))
Egyebkent meg a nok az ilyen ferfiakra buknak. A monogam, rendes ferfiakat lenezik es maximum kihasznaljak (de kozben is undorodnak toluk legbelul).

Masfajta ferfiakkal kene ismerkedni vagy elfogadni az elkotelezettseg nelkuli kapcsolatot.

kekecke · http://szepkiselet.blog.hu 2009.08.14. 08:42:26

@Almatlan Jozsi: huhh, azt sem szeretem.
Én alapvetően elítélem a csalást. Nem is tudom megtenni. A fősulin a témavezetőm (pszichológus) figyelmeztetett egy vizsgán történő puskázás lebukása után, hogy alkatilag alkalmatlan vagyok a csalásra.
Tényleg mindig lebukom, még ha csak füllentek is. Valahogy elárulom magam.
Így én nem találok mentséget a csalásra, megcsalásra.

kekecke · http://szepkiselet.blog.hu 2009.08.14. 08:43:27

@krj: naccerű. Nem kell olvasni.

G_P 2009.10.22. 10:41:02

"A monogam, rendes ferfiakat lenezik es maximum kihasznaljak (de kozben is undorodnak toluk legbelul)."

JAJAJA

És mindig azt mondja az élet, hogy nem szabad rendesnek lenni

idspispopd 2010.09.20. 09:24:18

Szerintem kicsit erős 2 rossz tapasztalat alapján általánosítani. Nem minden férfi disznó, csak egy részük. Vannak normális, hűséges férfiak, akik megbecsülik a párjukat és eszükben sincs más nőkre nézni.
Inkább többet ismerkedj vele az elején, mélyebben ismerd meg belülről és minden apró reakcióját figyeld, szűrd le milyen a személyisége! Figyeld amikor sétáltok és egy nagyon csinos nő megy el előttetek hogy nézi-e, méregeti-e, stb... Kérdezd a céljairól, általános életfelfogásáról, tök könnyű észrevenni kik azok akik csak kalandot keresnek vagy komolytalanok.

kekecke · http://szepkiselet.blog.hu 2010.09.20. 15:22:30

@idspispopd: engem speciel nem zavar, ha az én párom megnéz egy másik nőt - feltéve, ha nem nyálcsorgatva teszi. Általában meg is beszéljük utána, hogy mi volt benne a jó és mi nem.

De vannak megalkuvó emberek is, akik sok mindenbe beletörődnek, csak ne éljenek egyedül. Érdekes módon a barátaim között sok ilyen van, férfi és nő is.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.11.15. 23:12:49

"Úgy tűnik, ez genetikailag kódolt a férfiakban..."
Kikérem magamnak.
A nőkről meg nekem van meg a véleményem.

ColT · http://kilatas.great-site.net 2011.11.15. 23:13:51

Jjjjah, szóval a nők meg magukra vessenek, mert tapasztalat, ha ott van valaki, aki szereti, és nem csalná meg, akkor úgysem kell neki. Nem baj, majd a disznók jól megszopatják, ha azok kellenek...

JokerAsz 2011.11.27. 22:00:26

Azok húzzák a rövidebbet, akik szép lassan megalkusznak, csak hogy ne legyenek egyedül, nekem is rengeteg ilyen ismerősöm, sőt rokonom is van! A házasságnak rég vége, unokatesóm évek óta nem szexelt az urával, csak közömbösen kerülgetik egymást a lakásban, de legalább nincs egyedül......én biztos nem bírnék így élni, nagyon gáz! Tudom, jönnek az indokok: közös gyerek, közös lakás, közös bútor, közös adósság, ugyanis devizában rendesen el vannak adósodva, a lakáshitelen túl több személyi kölcsönük is van.....de ő már túl van a "minden férfi disznó-n", ő már azt mondogatja "egy disznó sem érdekel"......

Ami a legrosszabb: a teljes közöny.
Itt már nincsenek viták, féltékenykedés, kavarás, a szart sem érdekli már, ha egyik megcsalja a másikat, Csinálja.....!!!! Nincsenek érzelmi reakciók, sem érzelmek, a kapcsolat tökéletesen kihűlt, hideg és közömbös, és ez a CSÖND az, ami a légkört kitölti - a tökéletes csönd, mert egyiknek sincs kedve már a másikhoz még hozzászólni sem!

A gyereken keresztül "kommunikálnak", ha nagyon muszáj, pl. a kislány megy oda az apjához, hogy pénz kellene pár iskolacuccra, vonalzó, füzet, radír......apa ad, majd átszalad a másik szobába anyához (az unokatesóm) és együtt mennek vásárolni.......fordítva is megy a dolog, ha számlabefizetés van, anya is ad a pénzéből a gyereknek, ő pedig szalad apához.......

JokerAsz 2011.11.27. 22:16:40

Ami a legszörnyűbb, a gyereknek viselkedési zavara van és az iskolában egy pszihológus foglalkozik vele (néha, nem gyakran), de ugye ez nem oldja meg a problémát......nem agresszív a kislány, csak láthatóan nagyon zavart és nyugtalan, gyakran teljesen összefüggéstelenül beszél, nem érteni, olyan "bolondnak" tűnik, pedig nem volt mindig ilyen! 3-4 éve még "normális" volt, egészen jó tanulmányi eredménnyel, azóta nagyon leromlott......ezt azért írom le, hogy lássátok, gyakran a gyerek az, aki a legjobban megsínyli ezeket a rossz kapcsolatokat!
süti beállítások módosítása