Jobb, mint tintával papírra vetni. ;-)

Magyar egészségügy 2010 - part 2.

2010/02/12. - írta: kekecke

Na, megvolt a vizsgálat. Mindent kimerítően faggatózott a dokinő (aki amúgy lélegzetelállítóan szép - még női szemmel is!), majd a ragyáim tanulmányozása és a beszámolóm után felállította a diagnózist: allergiás bőrkiütés.

Kaptam rá kenceficéket, gyógyszert, egy hét múlva kontroll. Mindezt egy szép, kulturált épületben lévő szép, kulturált rendelőben, ahol másodpercre pontosan hívják be a betegeket. Fájt kifizetni a pénzt, de nagyon megérte! És még a szemölcseimet is leszedi, ha már ott leszek...

Nem értem, hogy az állami egészségügyet hogyan hagyhatták így leamortizálódni. Rosszkedvű orvosok, akik közül némelyek még mindig úgy gondolják, hogy a beteg van értük, és nem fordítva. Tolakodós, könyöklős páciensek, akik nem tudnak viselkedni a váróban. És az empátia szikrája is hiányzik belőlük.

Igen, lehet, hogy a magánrendelők drágák, de azt kell mondanom, hogy jobban megéri. A kifizetett pénzért valóban szolgáltatást kap a páciens. Míg a TB-nek fizetett pénz ablakon kidobott pénz.

 

U.i.
az első kezelés után szemmel látható volt a változás. Egy hétig kell használnom a felírt gyógyszert, kenőcsöket, de már jobb a helyzet!

Címkék: ezmegaz
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szepkiselet.blog.hu/api/trackback/id/tr651751619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása